maandag 16 september 2013

De herfst is begonnen

Goedemorgen,
Vandaag is het begin van een nieuwe week. Op dit moment schijnt het zonnetje hier nog heerlijk, maar de afgelopen dagen heeft de herfst al van zich laten horen en ik geloof dat ook de komende dagen wisselvallig en buiig worden. Daarom hebben we gisteren voor het eerst sinds lange tijd maar weer eens een heerlijk stoofpotje op het menu gezet. Op zondag ben ik vaak niet thuis door de hobby van mijn dochter, maar stoofpotjes smaken meestal nóg lekkerder als je ze een dag van tevoren maakt. Ons huis geurde daarom zaterdag, met al die regen, al heerlijk naar de kruiden en specerijen in het stoofpotje.
En natuurlijk is het dan heel makkelijk om snel nog even wat rijst te koken als je om half zes thuiskomt van het voetbalveld. Snel de stoofpot opwarmen en genieten!

Onze gewoonte is om in het weekend te verzinnen wat we de hele week eten, dat is handig voor de boodschappen en iedereen krijgt minimaal één keer zijn "zin". Deze week staan er weer heerlijke dingen op het menu. Soms een wat snelle en makkelijke maaltijd en soms iets uitgebreider, maar wij komen de week wel weer door;-)

Nu snel weer aan het werk, site bijwerken, administratie doen...

Prettige werkweek!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten